Sałatka Makaronowa Tex-Mex
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki makaronowej Tex-Mex. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mieszankę przypraw taco, opatrunek ranczo, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, Sałatka Makaronowa Tex Mex: Kremowy Południowo-Zachodni Smak, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą; wlej oliwę z oliwek i sól. Doprowadzić do wrzenia toczenia na dużym ogniu. Zamieszaj w fusilli i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 9 protokół.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać w mieszance przypraw taco, zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
Połączyć salsa, Ranch dressing, papryka, zielona cebula, jalapenos, i czarne oliwki w średniej misce. Wymieszać gotowany makaron, schłodzoną mieszaninę wołowiny, ser Cheddar, i mieszaniny dressing w dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.