Sałatka Kukurydziano-Pimento

Sałatka Kukurydziano-Pimento
Sałatka kukurydziano-Pimento może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 98 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i zmielony pieprz, pietruszkę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Muffinki Kukurydziane Pimento, Grillowane Placki Kukurydziane Z Serem Jarlsberg Pimento, oraz Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć kukurydzę, pimento, zielone chiles, i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dobrze wymieszać i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Dekoruj świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn