Sałatka Kolorowa

Sałatka Kolorowa
Przepis Salad de Colores można przygotować w około 15 minut . Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 168 kalorii . Za 1,43 dolara za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób uznało ten przepis za smaczny i sycący. Kilku osobom bardzo spodobał się ten przystawka. Ten przepis z Allrecipes wymaga marchewki, soli i pieprzu, papryki i kapusty. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 99% , co jest niesamowite. Wypróbuj Dragon Salad - Couscous Summer Salad , Seared Ahi Tuna Salad i Japanese Salad Dressing , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj szpinak, kapustę, marchewkę i paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wystarczającą ilość sosu sałatkowego, aby pokryć. Wymieszaj i posyp pestkami dyni oraz solą i pieprzem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Nasiona DyniNasiona Dyni

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn