Sałatka Jicama, ogórek i ananas (Pico de Gallo)
Jicama, ogórek i ananas Sałatka (Pico de Gallo) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Mieszanka limonki, ananasa, mielonej ancho chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ogórek i rzodkiewka Pico de Gallo, Tacos z kurczaka z ananasem Pico de Gallo, oraz Salsa Chicken Wrap z ananasem Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić jicamę, ogórek i ananasa w patyczki lub plastry o długości około 2 cali i grubości 1/2 cala. Ułóż na talerzu. Wyciśnij limonkę na warzywach i owocach.
W małej misce wymieszaj cayenne, paprykę (lub mieloną suszoną ancho chile) i sól.
Połowę mieszanki posypać warzywami i owocami. Oferta wapna kliny i pozostałą sól chile dodać do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.