Sałatka jicama i pomarańcza

Sałatka jicama i pomarańcza
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Sałatka jicama i pomarańcza może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 68 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kolendry, sałata rzymska, sekcje pomarańczowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pomarańczowa Sałatka Jicama, Pomarańcza-Sałatka Jicama, oraz Pomarańczowa Sałatka Jicama dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 (10-uncja) pakiet sałata rzymska z 2 szklanki pomarańczowe sekcje i 1 szklanka julienne-cut obrane jicama. Wymieszać z butelkowanym niskotłuszczowym winegretem malinowym i posypać posiekaną świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Malinowy WinegretMalinowy Winegret
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
RomaineRomaine
świeża Kolendraświeża Kolendra
JicamaJicama
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn