Sałatka jajeczna z bekonem, jajkiem i serem

Sałatka jajeczna z bekonem, jajkiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki jajecznej z bekonem, jajkiem i serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz w razie potrzeby, chleb, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jajka w pojedynczej warstwie w 2-ćwiartkowym rondlu. Przykryć zimną wodą co najmniej 1 cal nad jajami. Rondel przykryć; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Natychmiast wyjąć z ognia; odstawić pod przykryciem 15 minut (12 minut dla średnich i 18 minut dla bardzo dużych).
3
Drenaż. Natychmiast umieść jaja w zimnej wodzie z kostkami lodu lub przeprowadź zimną wodę nad jajami, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
WodaWoda
JajkoJajko
4
Aby obrać, delikatnie stuknij jajko na blacie, aż cała skorupka zostanie drobno pęknięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Tocz delikatnie między rękami, aby poluzować skorupę. Zaczynając od dużego końca, obrać jajko pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć skorupkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RolkaRolka
JajkoJajko
6
Umieść jajka w średniej misce. Mash jaj z masher ziemniaków aż równomiernie puree. Wymieszać z serem, majonezem, papryką, solą i pieprzem. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
SerSer
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Rozprowadzić mieszaninę jaj na każdym z 4 kromek chleba.(Lubię 12-ziarniste). Wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
ChlebChleb
JajkoJajko
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn