Sałatka Jabłkowo-Truskawkowa Z Orzeszków Ziemnych

Sałatka Jabłkowo-Truskawkowa Z Orzeszków Ziemnych
Sałatka jabłkowo-truskawkowa z orzeszkami ziemnymi może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 242 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga jabłek, majonezu, nasion selera i truskawek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka z truskawek, awokado i jarmużu z winegretem truskawkowo-jabłkowym, Sałatka Salsa Truskawkowo-Jabłkowa, oraz Sałatka z jabłek, truskawek i czekolady.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz jabłka, truskawki i seler. W małej misce połącz majonez, miód i nasiona selera; dobrze wymieszaj. Tuż przed podaniem dodaj orzeszki ziemne do mieszanki owocowej i skrop dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Nasiona SeleraNasiona Selera
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Można spróbować Buddha Kat Winery Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Buddha Kat Winery Chardonnay
Buddha Kat Winery Chardonnay
Fermentujemy nasze Chardonnay i starzejemy je w mieszance dębu i Stali Nierdzewnej. Nadanie temu lekkiemu winu skromnego dębowego charakteru, Delikatnego kwiatowego aromatu i rozgrzewającego wykończenia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn