Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bez glutenu i lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, sałatka z jabłkami i orzechami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka zawiera 154 kalorie, 3 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka miodu, porwanych liści sałaty, octu jabłkowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z orzechów jabłkowych, Sałatka z orzechów jabłkowych i Sałatka z orzechów jabłkowych, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W salaterce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce wymieszaj cydr, ocet, miód, sól i pieprz; stopniowo dolewaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Lexème Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.