Sałatka Jabłkowo-Orzechowa
Sałatka jabłkowo-orzechowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis daje 8 porcji z 348 kalorii, 3G białka, oraz 31g tłuszczu każdy. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, orzechów włoskich, wiosennej mieszanki sałat i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Jabłkami, Sałatka Jabłkowo-Orzechowa, oraz Sałatka Jabłkowo-Cheddarowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W przypadku winegret żurawinowy połącz pierwsze siedem składników w blenderze; przykryj i przetwarzaj, aż się Połącz. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj olej stałym strumieniem.
Przełóż do naczynia do serwowania. W dużej misce wrzuć sałatę, jabłka i orzechy włoskie.