Sałatka Jabłkowo-Orzechowa
Sałatka jabłkowo-orzechowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz zmielony cynamon, brązowy cukier, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Sałatka Jabłkowo-Orzechowa, Sałatka Z Jabłkami I Orzechami, oraz Sałatka Jabłkowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier i cynamon w dużej misce.
Ubij zmiękczony serek, jogurt i waniliowy, aż będzie gładki.
Wymieszaj jabłka, 1 1/2 szklanki orzechów włoskich i suszoną żurawinę w mieszance twarogu, aż dobrze pokryje się.
Łyżka sałatki do miski i udekorować pozostałą 1/4 szklanki posiekanych orzechów włoskich. Przechowywać schłodzone do momentu podania.