Sałatka grochowa z kremowym dressingiem

Sałatka grochowa z kremowym dressingiem
Sałatka z groszku z kremowym dressingiem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 128 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Taste of Home wymaga kasztanów wodnych, pasków bekonu, ząbków czosnku i śmietany. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wiosenna Sałatka z groszku z kremowym dressingiem Curry, Sałatka Z Groszku Fava Green + Snap Z Kremowym Dressingiem Z Awokado, oraz Sałatka z groszku śnieżnego z dressingiem sezamowym.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj groszek, boczek, kasztany wodne i cebulę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
CebulaCebula
BoczekBoczek
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połącz wszystkie składniki dressingu, aż będą gładkie; polej sałatkę i wymieszaj, aby pokryć. Wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Lingua Francan AVNI Chardonnay. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 37 dolarów.
Lingua Franca AVNI Chardonnay
Lingua Franca AVNI Chardonnay
Aromat jest złożony z warstw trawy cytrynowej, plastra miodu, cytrusów i przypraw. Na podniebieniu wino jest jedwabiste, okrągłe i giętkie, z długim finiszem. Wino ma otwartą konsystencję i głębszy smak, odzwierciedlając równomierne warunki wzrostu przez cały sezon. Wykończenie jest długie i przepyszne.To niezwykłe wino z kraba, homara, małży i ostryg.AVNI Chardonnay 2017 łączy owoce z przeważnie wulkanicznych gleb na wzgórzach Eola-Amity, w tym winogrona z Yamhill-Carlton i niektóre owoce z gór Chehalem na osadach morskich.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn