Sałatka grecka z marynowanymi buraczkami " oliwki

Sałatka grecka z marynowanymi buraczkami
Przepis Sałatka grecka z marynowanymi buraczkami " oliwki gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz pomidory koktajlowe, ząbki czosnku, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 141 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka grecka z oliwkami greckimi, Sałatka Z Buraczków Marynowanych, oraz Sałatka Z Buraczków Marynowanych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby marynowane buraki były "oliwkami", zacznij co najmniej dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
BurakBurak
2
W małym garnku lub rondlu wymieszaj ocet, wodę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
3
Dodaj sok pomarańczowy, nasiona gorczycy i ziarna pieprzu. Doprowadzić do wrzenia płynu marynarskiego na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PieprzPieprz
4
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 20 minut lub dłużej.
5
Gdy ciecz stygnie, buraki pokroić w kostkę wielkości oliwek i umieścić je z czosnkiem w czystym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
BurakBurak
6
Gdy płyn jest letni, wlej go do pojemnika, przykrywając buraki. Zamknij pojemnik szczelnie, daj mu 5 lub 6 dobrych koktajli i włóż buraki do lodówki, aby ostygły. W ciągu 24 do 48 godzin będą gotowe do jedzenia i pozostaną świeże w lodówce przez 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
7
Gdy buraki są marynowane, nadszedł czas, aby upiec paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BurakBurak
8
Umieść je na patelni do pieczenia i umieść pod brojlerem. Włącz brojlery do wysokiej i sprawdzić co 5 minut lub tak, aby sprawdzić, czy skóra ma pęcherze i zwęglone. Następnie, za pomocą szczypiec, obrócić papryki do blistra i char z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
SzczypceSzczypce
9
Wyjmij paprykę z piekarnika i włóż ją do papierowej torby. Zamknij górę i pozwól im parować przez 15 minut. Gdy ostygnie w dotyku, zdjąć skórkę z papryki i wyrzucić. Pokroić fl Esh poziomo w cienkie paski, a następnie posiekać na pół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Aby przygotować koper włoski, odciąć łodygi i dolną gałązkę z cebulek kopru włoskiego i usunąć zewnętrzną warstwę, jeśli jest posiniaczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
11
Cebulki przeciąć pionowo na pół.
12
Umieścić fl z boku każdej połowy na desce do krojenia i pokroić koper włoski w cienkie włócznie w kształcie półksiężyca. Odrzuć twardy rdzeń i odłóż na bok włócznie kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Posiekaj liście romaine na kawałki wielkości kęsa i umieścić je w dużej misce do mieszania, delikatnie podrzucając z czerwonego octu winnego i oliwy z oliwek. Następnie umieść ricottę, suszone pomidory i nasiona kopru włoskiego w innej misce i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Ser RicottaSer Ricotta
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
14
Aby złożyć sałatkę, rozłóż rzymską na naczyniu lub półmisku. Przykryć rzędami zielonej papryki, kopru włoskiego, pomidorów, buraków, ogórków i czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
OgórekOgórek
PomidorPomidor
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Koper WłoskiKoper Włoski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BurakBurak
15
Posypać ricottą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ser RicottaSer Ricotta
16
liczba sodu: Burak: 64 mg na buraki; koper włoski: 45 mg na 1 filiżankę, 122 mg na żarówkę; ricotta o niskiej zawartości sodu: 24 mg na 1/4 filiżanki w zależności od marki; suszony pomidor: 5 mg na porcję w zależności od marki; pomidory koktajlowe: 7 mg na 1 filiżankę
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
Ser RicottaSer Ricotta
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
BurakBurak
17
Przedruk za zgodą wydawcy, Houghtona Mifflina Harcourta. Z Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook: How To Lose the Salt and Eat the Foods you Love Jessica Goldman Foung. Copyright 2013 by Jessica Goldman Foung; okładka i fotografia wnętrz copyright 2013 by Matt Armendariz. Wydawnictwo: John Wiley & Sons, Inc.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn