Sałatka Gialina ' s Kale & Farro z awokado

Sałatka Gialina ' s Kale & Farro z awokado
Sałatka Gialina Kale & Farro z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 217 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz toskański jarmuż, farro, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zimowa sałatka z cytrusów i awokado z Farro i orzechami laskowymi, Sałatka Farro i jarmuż, oraz Sałatka Farro z sardynkami i jarmużem.

Instrukcje

1
Aby zrobić opatrunek, umieść wszystkie składniki opatrunku w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksuj, aż będzie gładka, lub użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować wszystkie składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby zrobić sałatkę, przynieś mały garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać farro i gotować do miękkości, 16 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
4
Odcedzić, spłukać zimną wodą do ostygnięcia, a następnie dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Usuń łodygi z jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
6
Odciąć wszelkie twarde końce, a następnie drobno pokroić łodygi i rozerwać liście jarmużu na małe kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
7
Umieścić zarówno łodygi i liście w dużej salaterce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodaj awokado, marchew, i farro.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
FarroFarro
9
Dodać połowę opatrunku i wrzucić do połączenia.
10
Dodaj więcej opatrunku w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
11
Wskazówka Prep
12
Aby usunąć łodygi z boćwiny lub jarmużu, zacznij od przycinania końców łodygi. Następnie trzymaj liść za łodygę w jednej ręce, a drugą ręką rozrywaj liście z łodygi na kawałki wielkości ugryzienia. Aby uzyskać czystsze łodygi, użyj noża, aby wyciąć liście z łodygi po obu stronach w spiczasty Trójkąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
13
Przedrukowane za zgodą Root to Stalk Cooking przez Tara Duggan, © 2013 Ten Speed PressTARA DUGGAN jest pisarzem dla sekcji Food & Wine San Francisco Chronicle i autorem trzech poprzednich książek kucharskich, w tym blue Bottle Craft of Coffee i pracującego kucharza. Absolwentka California Culinary Academy, jest laureatką Nagrody Dziennikarskiej Fundacji Jamesa Bearda. Jej teksty pojawiły się w New York Times, The Denver Post, Chicago Tribune i Toronto Star. Tara, jej mąż i ich dwie córki mieszkają w San Francisco i lubią spędzać czas na rodzinnej farmie off-the-grid w północnej Kalifornii, gdzie dostaje swoje pomysły na to, co zrobić z wszelkiego rodzaju resztkami kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn