Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj sałatki Fiesta. Za 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 107 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką sos sałatkowy ranczo, podartą kręconą endywię, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest znakomity. Sałatka Fiesta, Sałatka Fiesta, oraz Sałatka Fiesta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W salaterce połącz pierwsze siedem składników. W małej misce połącz salsę, śmietanę i sos ranczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch Dressing
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnica Beaulieu Carneros Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.