Sałatka Endive z orzechami włoskimi, gruszkami i gorgonzolą
Sałatka Endive z orzechami włoskimi, gruszkami i Gorgonzolanem to przystawka, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz głowy endywia, orzechy włoskie, posypać koszerną sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Sałatka Escarole I Endive Z Gorgonzolanem I Orzechami Włoskimi, Sałatka endywiowo-truskawkowa z gorgonzolą, orzechami włoskimi i dressingiem Truskawkowym, oraz Endywia z gruszkami, serem pleśniowym i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić posiekaną endywię w dużej misce.
Dodaj orzechy włoskie, pokruszoną gorgonzolę i posiekane gruszki. Rzucać, aby połączyć.
Ocet jabłkowy zalać sałatką. Rzucać, aby połączyć.
Doprawić do smaku posypką soli i pieprzu.