Sałatka chrupiąca, Sałatka Sumi, Sałatka Azjatycka-wszystko jest dobre

Sałatka chrupiąca, Sałatka Sumi, Sałatka Azjatycka-wszystko jest dobre
Sałatka chrupiąca Sałatka, Sałatka Sumi, Sałatka Azjatycka-to wszystko jest dobre może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2843 kalorii, 19g białka, oraz 238g tłuszczu każdy. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka masła, SOS, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiąca Azjatycka Sałatka z makaronem Ramen (prawie najlepsza Sałatka Potluck kiedykolwiek), Crunchy Asian Ramen Noodle Salad (A.k. A. simply the Best Potluck Salad EVER), oraz Sałatka Sumi.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn