Sałatka brzoskwiniowa z pomidorami, fetą i winegretem bazyliowym

Sałatka brzoskwiniowa z pomidorami, fetą i winegretem bazyliowym
Sałatka brzoskwiniowa z pomidorami, winegretem z Fetanu i bazylii trwa z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis serwuje 6 i kosztuje 2,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką podarte liście bazylii, miód, koszerną sól i popękany pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką ocena 46%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka brzoskwiniowa na koniec lata z plackami kukurydzianymi, pomidorami pamiątkowymi, Mozzarellanem Bawolym i winegretem bazyliowym, Sałatka Orzo z pomidorami, bazylią i fetą, oraz Sałatka z grillowanego kurczaka i brzoskwini z winegretem bazyliowym.

Instrukcje

1
Połącz bazylię, oliwę z oliwek, ocet, miód, Dijon i szalotkę w blenderze, aż dressing zemulguje, a bazylia zostanie zmiażdżona. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz pomidory i brzoskwinie w misce i wymieszaj, aby pokryć dressingiem. Na wierzch z serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
Piękne skoncentrowane dojrzałe owoce i nuty creme brulee na nosie prowadzą do pełnego podniebienia masła jabłkowego, dojrzałego melona i orzecha laskowego ze zintegrowanym dębem i długim trwałym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn