Sałatka Brokułowo-Marchewkowa
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka brokułowo-marchewkowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, brokuły, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Sałatka Z Brokułów I Marchwi, Sałatka Z Brokułów Marchewkowych, oraz Sałatka Brokułowo-Marchewkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć liście brokułów i odciąć twarde końce łodyg; wyrzucić. Brokuły dokładnie umyć i pokroić w kwiatuszki. Brokuły blanszować we wrzącej wodzie 10 sekund. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie; dobrze spuścić.
Połączyć brokuły, marchew i ser, rzucając delikatnie.
Połączyć majonez, cukier i ocet; dobrze wymieszać.
Dodać mieszankę majonezu do mieszaniny brokułów i wrzucić delikatnie.
Łyżka mieszanka brokułów na talerzach sałaty wyłożonych sałatą, w razie potrzeby, za pomocą łyżki szczelinowej.
Posypać boczkiem i podawać od razu.