Sałatka Brokułowa Z Papryką Cytrynową-Sos Z Sera Pleśniowego

Sałatka brokułowa z papryką cytrynową-sos z sera pleśniowego może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 252 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek z papryki i sałatka z pieczonych ziemniaków z sosem z grubego sera pleśniowego, Brokuły z boczkiem, serem pleśniowym i sosem Ranczo, oraz Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego.
Instrukcje
Orzeszki piniowe ciepła w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut lub do tosty i pachnące.
W dużej misce ubijamy ser pleśniowy, a następnie 8 składników. dodajemy brokuły, jabłko i wiśnie, delikatnie podrzucając do okrycia. Przykryć i schłodzić 2 do 8 godzin; mieszać w tosty orzeszki piniowe tuż przed podaniem.