Sałatka Boczna
Sałatka boczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grzanki z serem, naprawdę prosty vinaigrette, sałatki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Z Brokułami, oraz Sałatka Po Włosku.
Instrukcje
Aby zrobić sałatkę, płaszcz dużą miskę sałatkową z niektórych naprawdę proste Vinaigrette.
Dodać warzywa sałatkowe, radicchio, i grzanki serowe. Wrzuć do płaszcza.
W razie potrzeby dodać dodatkowy opatrunek.