Sałatka Boczna

Sałatka Boczna
Sałatka boczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grzanki z serem, naprawdę prosty vinaigrette, sałatki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Sałatka Z Brokułami, oraz Sałatka Po Włosku.

Instrukcje

1
Aby zrobić sałatkę, płaszcz dużą miskę sałatkową z niektórych naprawdę proste Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać warzywa sałatkowe, radicchio, i grzanki serowe. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
GrzankiGrzanki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
W razie potrzeby dodać dodatkowy opatrunek.
4
Serw.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn