Sałatka BLT Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz applewood-wędzony boczek, ziarna kukurydzy, majonez rzepakowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać chleb; smażyć 5 minut lub aż chleb jest tosty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
3
Zdjąć z ognia; wymieszać kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona