Sałatka Bistro ze szpinakiem-SOS Cezar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sałatki Bistro ze szpinakiem-sosem Cezara. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 898 kalorii, 27g białka, oraz 76 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 6 minut. Mieszanka sardeli, musztarda dijon, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem i boczkiem z sosem Cezara, Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar.
Instrukcje
Zrobić dressing: Rozgrzej piekarnik do 35
Odciąć górną 1/2 cala od główki czosnku i wyrzucić; umieścić czosnek na kawałku folii, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i zawijać. Piecz do miękkości, 30 minut. Ostudzić; wycisnąć goździki ze skórek.
Prażony czosnek, szpinak, anchois, żółtko, musztardę, ocet i 3/4 szklanki wody przecedzić w blenderze. Przy włączonym silniku powoli dodaj 1 szklankę oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Przygotuj sałatkę: rozgrzej brojlery. Gotować pancetta na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 6 protokół; przenieść do ręczników papierowych do drenażu. Rezerwy kapiele na patelni.
Pieczywo posmarować oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem oraz podsmażyć. Ostudzić, następnie pokroić w kostkę.
Do miski wrzucić grzyby, sok z cytryny, pomidory, mozzarellę i natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Dodać pancetta, kostki chleba i 2 łyżki kapieli pancetta i wrzucić. Podzielić na miski i skropić opatrunkiem.
Zrobić dressing: Rozgrzej piekarnik do 35
Odciąć górną 1/2 cala od główki czosnku i wyrzucić; umieścić czosnek na kawałku folii, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i zawijać. Piecz do miękkości, 30 minut. Ostudzić; wycisnąć goździki ze skórek.
Prażony czosnek, szpinak, anchois, żółtko, musztardę, ocet i 3/4 szklanki wody przecedzić w blenderze. Przy włączonym silniku powoli dodaj 1 szklankę oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Przygotuj sałatkę: rozgrzej brojlery. Gotować pancetta na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 6 protokół; przenieść do ręczników papierowych do drenażu. Rezerwy kapiele na patelni.
Pieczywo posmarować oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem oraz podsmażyć. Ostudzić, następnie pokroić w kostkę.
Do miski wrzucić grzyby, sok z cytryny, pomidory, mozzarellę i natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Dodać pancetta, kostki chleba i 2 łyżki kapieli pancetta i wrzucić. Podzielić na miski i skropić opatrunkiem.