Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym
Karczochy z wędzonym majonezem ziołowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, majonez, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, Herbata-łosoś wędzony z majonezem ziołowym, oraz Karczochy Z Majonezem Bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw kosz na parowiec w dużym garnku na 1/2 cala wrzącej wody. Ułóż karczochy, łodygę w dół, w koszu. Przykryj i paruj na umiarkowanym ogniu, aż nóż łatwo przebije łodygi, około 30 minut.
Przenieś karczochy na talerz.
W misce ubić majonez, koperek, kapary, skórkę z cytryny i sok, sól i paprykę.
Dodać kilka kresek ostrego sosu i doprawić majonezem pieprzem.
Karczochy podawać na ciepło lub lekko schłodzone z majonezem.