Sałatka Bistro ze szpinakiem i bekonem

Sałatka Bistro ze szpinakiem i bekonem
Sałatka Bistro ze szpinakiem i bekonem dla niemowląt wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 508 kalorii, 10g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby, chleb, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Baby szpinak Bistro sałatka, Sałatka Z Rzepy I Szpinaku Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłym winegretem cytrusowo-bekonowym.

Instrukcje

1
Składniki dressingu wymieszać z 1 łyżką wody i doprawić solą i pieprzem. Gotować fasolę przez 3 minuty, aż się ugotuje, odcedzić w zimnej wodzie, a następnie ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Rozgrzać olej na dużej patelni, a następnie skwierczeć boczek przez 4 min, aż będzie chrupiący. Użyj łyżki szczelinowej, aby zgarnąć boczek do dużej miski sałatkowej. Użyj tłuszczu na patelni, aby usmażyć kostki chleba, aż będą chrupiące, a następnie przełóż je z boczkiem. Na patelnię wlewamy więcej oleju, bardzo krótko smażymy grzyby, aby pozbyć się ich surowości, a następnie wyłączamy ogień. Gdy grzyby ostygną lekko, wrzucić je do salaterki wraz z fasolą i awokado. Chwilę przed podaniem dodaj szpinak i dressing, a następnie wrzuć bardzo dobrze, aby wszystko było pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Sałatkę można połączyć z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatkiSałatki
Magazyn