Przepis Basil Sałatka Cezar jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, grubo parmigiano-reggiano, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Cezar z boczkiem, brukselką i bazylią, Lemon Basil Chicken Caesar Salad Sandwich, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na dużą 4-stronną patelnię z blachy wymieszać chleb z 2 łyżkami oleju i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, a następnie rozprowadzić w 1 warstwie. Tosty w piekarniku, mieszając w połowie, aż złoty, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Tosty
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
3
W międzyczasie, przy włączonym silniku, Wrzuć czosnek do robota kuchennego i drobno posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Dodaj jajko, sok z cytryny, pastę anchois i 1/2 łyżeczki pieprzu i pulsuj do połączenia. Przy włączonym silniku dodaj pozostałe 6 łyżek oleju w wolnym strumieniu, mieszając aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Anchois
Sok Z Cytryny
Pieprz
Jajko
Olej Do Smażenia
5
Dodaj zioła i zmiksuj, aż sos zmieni kolor na zielony i zioła zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła
6
Wrzucić romaine z dressing, grzanki, i pół sera w dużej misce.