Need a dairy free main course? Sałatka B. L. T. z sosem Bazyliowo-majonezowym może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 4. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 18g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz boczek, chleb, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z owoców, orzechów i kurczaka z sosem z curry Mayo, Sałatka z brokułów bez majonezu z miodowym sosem jogurtowym, oraz Sałatka makaronowa z sosem bazyliowym.
Instrukcje
1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić, zastrzegając 2 łyżki kapieli.
3
W małej misce, ubij razem zarezerwowane kapiele z boczku, majonez, ocet i bazylia i odstawić opatrunek, przykryty, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala