Sałatka arbuzowa z Fetanem i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera feta, pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Feta-Sałatka arbuzowa z miętą, Arbuzowa Sałatka Feta z miętą, oraz Sałatka z arbuza, fety i mięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić olej, sok z cytryny, sól, Tabasco i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Dodaj arbuza, feta, oliwki i cebulę i wrzucić delikatnie.