Sałata Wieprzowa Larb Wrap
Sałata wieprzowa Larb Wrap jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tastetrotting: Pork Larb Sałata Okłady, Kubki Do Sałaty Thai Larb Chicken, oraz Owijki do sałaty Larb Gai {Low Carb, GF, Low Fat, High Protein & Low Calorie} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, toast ryżu na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni często, aż zbrązowieje, o 3 protokół.
Przełożyć ryż na talerz i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W młynku do przypraw umieść tostowany ryż i zmiel na proszek.
Na patelni rozgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając kilka razy, aż złoty kolor, o 1 minutę.
Dodaj 1 łyżeczkę cukru i gotuj przez około 20 sekund.
Dodać mieloną wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając mięso drobno, aż nie pozostanie różowy, o 3 protokół.
Dodać 1 łyżeczkę sosu rybnego i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
W małej misce połącz sok z limonki z pozostałymi 2 łyżkami sosu rybnego, pozostałą 1 łyżką cukru, dwie trzecie chiles i 1 łyżką wody. Wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Ułóż liście sałaty na półmisku z sosem do zanurzania. Podgrzej wieprzowinę.
Zdjąć z ognia i wymieszać cebulę, bazylia, mięta, kolendra i pozostałe chile.
Wieprzowinę posypać ryżowym proszkiem.
Przenieść do miski i umieścić na półmisku lub w jego pobliżu.
Niech wszyscy łyżką wieprzowinę na liście sałaty i doprawić sosem zanurzeniowym.