Sałata-Sałatka Klinowa
Need a przystawka bezglutenowa? Sałata-Sałatka Wedge może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 237 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz do 6 boczków, śmietany, cebuli i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałata klinowa i sałatka ziemniaczana, Iceberg Wedge Salad w / Homemade Blue Cheese Dressing (101: How To core sałata), oraz To klin sałaty Amore dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżeczka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących na patelni na średnim ogniu 10 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Maślankę i kolejne 4 składniki przerabiamy w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wymieszać z cebulą.
Na wierzchu każdy klin sałaty opatrunkiem; posypać boczkiem, a na wierzchu rozdrobnioną bazylią, w razie potrzeby.
* Boczek z indyka można zastąpić.