Savannah Seafood parmezan wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś pół na pół, masło, 2 łyżeczki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Sałatka z trzech owoców morza z bazylią parmezanem Vinaigrette, Muszki Savannah, oraz Homar Savannah dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz krewetki, rezerwując muszle; krewetki devein, w razie potrzeby. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Bring reserved Shrimp shells and 1 cup water to a boil in a medium saucepan; zmniejszyć ogień, i dusić 2 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wlać wywar przez sitko z siatki drucianej do miarki, odrzucając muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać mielony czosnek i podsmażyć 2 minuty.