Sautéed winogron Napoleon Z Redukcją portu

Sautéed winogron Napoleon Z Redukcją portu
Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 287 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzechy włoskie, sól, ciasto filo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy, Port-figi Napoleon z olejem z orzecha włoskiego i miodowym kremem, oraz Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 1 arkusz filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło). Lekko posmarować ciasto sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Na małym sitku ułożyć 2 łyżki cukru pudru; lekko posmarować cukrem pudrem. Powtórz procedurę z 2 arkuszami filo, sprayem do gotowania i cukrem pudrem, kończąc na cukrze pudrze; naciśnij warstwy delikatnie, aby się przylgnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ciasto FiloCiasto Filo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
Pokrój stos phyllo wzdłuż na 3 (3 x 14 cali) prostokąty.
5
Wytnij każdy prostokąt w poprzek na 4 (3 x 3 1/2 cala) prostokąty, tworząc 12 prostokątów. Ostrożnie układaj 1 Prostokąt Na innym, tworząc 6 stosów; delikatnie naciśnij warstwy.
6
Układać stosy na blasze wyłożonej pergaminem. Powtórz procedurę z pozostałą filo, sprayem do gotowania i cukrem pudrem, aby uformować 18 stosów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Przykryć stosy phyllo pergaminem; umieść kolejną blachę do pieczenia na pergaminie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w 350 przez 10 minut lub aż stosy są złote i chrupiące. Ostrożnie usuń górną blachę do pieczenia i pergamin. Fajne phyllo układa się całkowicie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Doprowadzić port do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 10 minut lub do zmniejszenia do 1 1/2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia; wymieszać z miodem i 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SólSól
11
Roztopić masło na patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli, winogrona, cukier granulowany i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WinogronaWinogrona
SokSok
SólSól
13
Saute 10 minut lub do winogron są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
14
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
15
Sery połączyć w małej misce, dobrze mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Na każdą z 6 talerzy umieścić 1 stos filo, a na wierzch 1 łyżeczkę mieszanki sera i 1 łyżkę mieszanki winogron. Powtórz warstwy raz, kończąc na stosie phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WinogronaWinogrona
17
Mżawka 1 łyżeczka mieszanki portu na każdej płycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
18
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką orzechów włoskich, a następnie równomiernie posypać pozostałymi 2 łyżeczkami cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn