Saucy chicken & vegetables

Saucy chicken & vegetables
Saucy chicken & vegetables to bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, paczkę wiosennych warzyw, nowe ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food ma 167 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pikantne kotlety wieprzowe z warzywami, Pikantny Kurczak, oraz Pikantny Kurczak.

Instrukcje

1
Kurczaka smażyć na oleju na szerokiej patelni przez 5 minut z każdej strony. Wrzucić ziemniaki i wymieszać do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zalać bulion z kurczaka, przykryć i dusić przez 10 minut, aż ziemniaki prawie się ugotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Zdjąć pokrywę i włączyć ciepło do wysokiej. Gotuj wywar, aż pokryje dno patelni. Warzywa rozsypać na patelni, przykryć ponownie i gotować warzywa przez około 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wymieszać z crme frache, aby uzyskać kremowy sos, doprawić pieprzem i solą, jeśli chcesz, a następnie dodać estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podawać prosto z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia41
Magazyn