Saszetki do gotowania krewetek i krabów

Saszetki do gotowania krewetek i krabów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów side dish, więc dać krewetki i Krab gotować saszetki spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki i kraby gotować, Krab i krewetki gotują się z młodymi ziemniakami, oraz Gotowanie Kraba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić gazę na płaskiej powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Ziarna pieprzu ciepła, nasiona kolendry, suszone pokruszony czerwony pieprz, nasiona gorczycy, Nasiona kopru, nasiona selera i zmiażdżone liście laurowe w gorącej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do pachnące. Fajne 10 minut. Wymieszać z koszerną solą. Podzielić mieszaninę między 2 stosy gazę. Zebrać krawędzie gazę razem; związać sznurkiem kuchennym. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 tygodni. Do podarowania, pakuj każdą saszetkę z 3 cytrynami, 2 żółtymi cebulkami i 2 cebulkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cebula żółtaCebula żółta
Nasiona SeleraNasiona Selera
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Aby gotowane krewetki: przynieść 6 szklanki wody; 3 cytryny, w plasterkach; 2 żółta cebula, w plasterkach; 2 cebulki czosnku i 1 krewetki i Krab gotować saszetkę do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; gotować 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodaj 3 lb. nieobrane, Duże surowe krewetki; przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Surowa KrewetkaSurowa Krewetka
5
Odstawić 10 minut lub tylko do krewetek włączyć różowy. Wyrzucić saszetkę i podawać krewetki gotować z sosem musztardowym Carolina. Składniki na 6 porcji. Hands-on 15 min.; Łącznie 1 godz., 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn