Saszetki do gotowania krewetek i krabów

Saszetki do gotowania krewetek i krabów
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów side dish, więc dać krewetki i Krab gotować saszetki spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 165 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki i kraby gotować, Krab i krewetki gotują się z młodymi ziemniakami, oraz Gotowanie Kraba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić gazę na płaskiej powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
2
Ziarna pieprzu ciepła, nasiona kolendry, suszone pokruszony czerwony pieprz, nasiona gorczycy, Nasiona kopru, nasiona selera i zmiażdżone liście laurowe w gorącej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do pachnące. Fajne 10 minut. Wymieszać z koszerną solą. Podzielić mieszaninę między 2 stosy gazę. Zebrać krawędzie gazę razem; związać sznurkiem kuchennym. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 tygodni. Do podarowania, pakuj każdą saszetkę z 3 cytrynami, 2 żółtymi cebulkami i 2 cebulkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cebula żółtaCebula żółta
Nasiona SeleraNasiona Selera
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Aby gotowane krewetki: przynieść 6 szklanki wody; 3 cytryny, w plasterkach; 2 żółta cebula, w plasterkach; 2 cebulki czosnku i 1 krewetki i Krab gotować saszetkę do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; gotować 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółtaCebula żółta
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj 3 lb. nieobrane, Duże surowe krewetki; przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Surowa KrewetkaSurowa Krewetka
5
Odstawić 10 minut lub tylko do krewetek włączyć różowy. Wyrzucić saszetkę i podawać krewetki gotować z sosem musztardowym Carolina. Składniki na 6 porcji. Hands-on 15 min.; Łącznie 1 godz., 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn