Sashimi Z Tuńczykiem Z Marynowanym Daikonem I Kolendrą Dla Niemowląt

Sashimi Z Tuńczykiem Z Marynowanym Daikonem I Kolendrą Dla Niemowląt
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Tuńczyk Sashimi z marynowanym Daikon i kolendrą dla niemowląt może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, libański ogórek, różową sól murray valley i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Tuńczyk Sashimi, Tuńczyk Sashimi " pizza, oraz Pikantny Tuńczyk Sashimi.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn