Sardynki marynowane i pieczone
Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka imbiru, sekcje cytryny, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sardynki Pieczone, Sardynki Marynowane Świeże, oraz Marynowane sardynki z koprem włoskim, rodzynkami i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Osusz sardynki na papierowych ręcznikach, aby usunąć nadmiar wilgoci.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć sól, cukier, sos sojowy, wino ryżowe i imbir. Ułóż sardynki na talerzu i zalej marynatą, równomiernie rozprowadzając płyn. Przykryć talerz folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do jednego dnia.
Gdy jest gotowy do podania, włącz brojlery w piekarniku i osusz rybę ręcznikami papierowymi. Line ryby na patelni lub patelni.
Skropić Skórki oliwą z oliwek. Broil aż skórki są lekko brązowe i miąższ dopiero zaczął płatkować, o 3 do 5 protokół.
Usunąć z brojlerów i wycisnąć sok z cytryny, w razie potrzeby.