Sardynka Nadziewana

Sardynka Nadziewana
Nadziewane sardynki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 46g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,01 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, ząbki czosnku, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Jaja Nadziewane Sardynką (Huevos Picantes), oraz Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykałaczki, metalowe szaszłyki lub drewniane szaszłyki moczone w wodzie przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
2
Wyjmij głowy sardynek i wyciągnij kręgosłupy i wnętrzności. Opłucz każdą sardynkę w zimnej wodzie i osusz papierowym ręcznikiem. Odstawić do namoczenia na około 1 godzinę w płytkim naczyniu wypełnionym octem z białego wina. W rondlu 2-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu. Gdy olej zacznie migotać, dodaj 2 ząbki pokrojonego czosnku i 3 sardynki i gotuj, aż się rozpadną. Używając drewnianej łyżki, mieszaj bułkę tartą, aż będą dobrze nawilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
SardynkiSardynki
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać Caviocavallo, rodzynki, pietruszka i orzeszki piniowe. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kontynuuj mieszanie na średnim ogniu przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4
Wyjmij farsz z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
5
W każdej sardynce ułożyć po 1 plaster pomarańczy, następnie łyżkę 1 łyżki nadzienia z okruchów chleba. Używając wykałaczek, Zamknij rybę bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
SardynkiSardynki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
6
Za pomocą widelca ubić jajka w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Rozłóż mąkę w naczyniu do pieczenia. Ostrożnie, aby nie uszkodzić sardynek, delikatnie przeciągnij każdą sardynkę najpierw przez mieszaninę jajek, a następnie przez mąkę, potrząsając delikatnie na końcu, aby usunąć
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Smażyć na patelni z olejem do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Przekłada się na talerze i dekoruje listkami kopru włoskiego, solą morską, popękanym pepperocini, sokiem pomarańczowym, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, czarnym pieprzem i liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn