Sardynka Konserwowa Banh Mi

Sardynka Konserwowa Banh Mi
Przepis konserwy sardynki Banh mi może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w około 10 minut. Na 2,18 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 507 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 62 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, marchewkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Sardynka bánh mì, oraz Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby marynowane marchewki i Daikon: połączyć marchew, daikon, sól i cukier w małej misce i wrzucić do herbu. Odstawić na 10 minut, aż płyn zostanie wyciągnięty z warzyw, a sól i cukier całkowicie się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać ocet i wodę i przenieść do małego, zamykanego pojemnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub dla najlepszych rezultatów pozostawić marynowane na co najmniej 3 dni w lodówce.
4
W razie potrzeby lekko tostuj bagietki, następnie podziel każdą bagietkę na pół wzdłuż, a następnie równomiernie rozprowadź majonez między bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
BagietkaBagietka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Dodaj kilka kresek przyprawy Maggi do wnętrza bagietek. Podziel sardynki między kanapki-powinno być około 2 całe sardynki na kanapkę. Za pomocą widelca, rozgnieść sardynki do sandiwches. W razie potrzeby, łyżka więcej sosu pomidorowego z puszki na puree sardynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
BagietkaBagietka
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
SardynkiSardynki
6
Top sardynki z marynowanej marchwi i daikon, kolendra, i jalapeno plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone JalapenosPokrojone Jalapenos
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
SardynkiSardynki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn