Anchois Zuppetta, styl łodzi wiosłowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Jeśli masz jalapenos, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj SOS Anchois, Sardela palmiers, oraz Crostini z jajkiem i Sardelą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj jalapenos, migdały i cebula i gotować, aż zmiękną i lekko rumiane, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
( 23)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać białe wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia.