Santa Rosa Plum Crumble
Santa Rosa Plum Crumble może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, masło, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Palazzo Santa Rosa Mince Pies Claude Camilleri, Plum Crumble, oraz Plum Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze trzy składniki. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona do mieszanki śliwek. Odrzuć fasolę. Delikatnie wrzucić mieszaninę do połączenia. Łyżka do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (przez gałkę muszkatołową) wymieszać w średniej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Mieszankę mąki równomiernie posypać mieszanką śliwkową.
Piec w 375 przez 45 minut lub do momentu, gdy mieszanka Śliwkowa będzie bąbelkowa, a polewa lekko rumiana.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.