Sangrita

Sangrita
Sangritan jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku pomidorowego, sos worcestershire, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sangrita, Sangrita, oraz Sangrita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij dwie długości 3 1/2 cala z każdego z ogórków, aby użyć ich jako kubków. Obierz kawałki, pozostawiając 1 1/2-calowy pasek skórki na jednym końcu każdego. Używając melona baller, zgarnij nasiona, zatrzymując się tuż przed dotarciem do dna. Przechowywać w lodówce filiżanki przez co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
MelonMelon
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
2
Tymczasem, w małej patelni, toast ancho chile na umiarkowanym ogniu, aż zacznie się blister, o 1 1/2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Przenieść ancho do powierzchni roboczej do ostygnięcia.
4
W blenderze, połączyć sok pomarańczowy, pomidorowy i limonkowy z cebulą i sosem Worcestershire; pokruszyć w tosty ancho i puree. Przecedzić przez grube sito. Doprawić sangritę solą i pieprzem i schłodzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Sangrita wlać do kubków ogórkowych i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn