Sangria Granita
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Sangria Granitan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 131 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, lekko riesling wino, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Granita wapienna {limòn granita}, Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria, oraz Arbuz Sangria - Biała Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej misce wymieszaj wina, wodę i cukier, aż cukier się rozpuści.
Dodać plastry cytryny i pomarańczy; przykryć folią. Chill 3 do 4 godzin do opracowania smaków.
Usuń plasterki pomarańczy i cytryny; wlać mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia 8x8 cali. Pokrowiec z folią. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Gdy jest gotowy do podania, użyj palców widelca do golenia powierzchni mrożonej granity; łyżka do misek.