Sam Sifton ' s Braised Collard Greens

Sam Sifton ' s Braised Collard Greens
Sam Sifton ' s Braised Collard Greens może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bekon, piwo-bursztyn, zielenie collard i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Duszone Collard Greens, oraz Szybko Duszone Collard Greens.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać w dużej patelni sauté ustawić na średnim ogniu, aż pieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać boczek i podsmażyć, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Dodać do patelni obrzeża, podgrzać i dodać piwo. Łyżką wrzucić zieleninę do tłuszczu i piwa, następnie przykryć i gotować przez około 7 do 10 minut, aż zielenina będzie miękka i zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Zdjąć pokrywę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cała ciecz odparuje, kolejne 3 do 5 minut. Doprawić do smaku solą i papryką, dodać ocet i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn