Salsa Zielone Jabłko-Ogórek
Przepis zielone jabłko-ogórek Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 83 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli, mięty, ścinane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa Jabłkowo-Ogórkowa, Łosoś z jabłkiem, ogórkiem, salsą z awokado, oraz Ogórek, endywia, jarmuż, zielone jabłko, imbir i sok z cytryny (Zielony sok ).
Instrukcje
Połącz w misce reserved mieszankę przypraw z grillowanej polędwicy wieprzowej, posiekanych jabłek, posiekanego ogórka, pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli, posiekanej mięty, brązowego cukru, mielonego jalapeo, soku z limonki, oliwy z oliwek i soli. Wymieszaj prażone migdały tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.