Salsa z pietruszki i orzechów sosny

Salsa z pietruszki i orzechów sosny
Przepis pietruszka i orzech sosnowy Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 599 kalorii, 3G białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól koszerną, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Orzech sosnowy, masło i pietruszka ryż, oraz Izraelski Kuskus z orzeszkami piniowymi i pietruszką.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i podawaj obok grillowanego drobiu, mięsa lub owoców morza. Porady: przyprawy, sosy i salsy ożywiają jedzenie, które zostało grillowane z niewielką ilością przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MięsoMięso
Owoce MorzaOwoce Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszaj dwie lub trzy z tych prostych mieszanek i pozwól gościom ubrać jedzenie zgodnie z życzeniem.Większość przypraw, sosów i salsas poprawia się, gdy ich składniki mają kilka godzin do stopienia (choć mieszaniny powinny być odrzucane po 48 godzinach). Spróbuj resztek na kanapce następnego dnia.Te Toppery mogą być również stosowane na potrawach grillowanych z dodatkowymi marynatami, przetarciami lub szkliwami.Najlepiej z: kurczakiem, wołowiną, jagnięciną i owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Owoce MorzaOwoce Morza
WołowinaWołowina
JagnięcinaJagnięcina

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Magazyn