Salsa z pietruszki i orzechów sosny
Przepis pietruszka i orzech sosnowy Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 599 kalorii, 3G białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól koszerną, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Orzech sosnowy, masło i pietruszka ryż, oraz Izraelski Kuskus z orzeszkami piniowymi i pietruszką.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małej misce i podawaj obok grillowanego drobiu, mięsa lub owoców morza. Porady: przyprawy, sosy i salsy ożywiają jedzenie, które zostało grillowane z niewielką ilością przypraw.
Wymieszaj dwie lub trzy z tych prostych mieszanek i pozwól gościom ubrać jedzenie zgodnie z życzeniem.Większość przypraw, sosów i salsas poprawia się, gdy ich składniki mają kilka godzin do stopienia (choć mieszaniny powinny być odrzucane po 48 godzinach). Spróbuj resztek na kanapce następnego dnia.Te Toppery mogą być również stosowane na potrawach grillowanych z dodatkowymi marynatami, przetarciami lub szkliwami.Najlepiej z: kurczakiem, wołowiną, jagnięciną i owocami morza.