Salsa z kukurydzą i czarną fasolą

Salsa z kukurydzą i czarną fasolą
Salsan z kukurydzą i czarną fasolą jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 5. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory w puszkach, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Kolejna Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia22
Magazyn