Salsan z kukurydzą i czarną fasolą jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 5. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pomidory w puszkach, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Kolejna Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w misce. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.