Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy

Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy zajmuje około 8 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 150 kalorii , 8 g białka i 2 g tłuszczu . Za 61 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako meksykańska przystawka. Mieszanka octu jabłkowego, octu balsamicznego, pomarańczowej papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis podoba się 62 smakoszom i kucharzom. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 85% . Ta ocena jest niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Burgery z czarnej fasoli i warzyw z salsą kukurydzianą , Pikantny kurczak z czarną fasolą i salsą mango oraz Kawior Karoliny - Salsa z czarnej fasoli .
Instrukcje
Wymieszaj czarną fasolę, żółtą paprykę, pomarańczową paprykę, zieloną paprykę, czerwoną cebulę, kukurydzę, oliwę z oliwek, czerwony ocet winny, ocet balsamiczny, ocet jabłkowy, sól, kminek, kolendrę, czosnek i ostry sos razem w niereaktywnym pojemniku. Schłodź w lodówce przez noc.