Salsa z ananasa i mango

Salsa z ananasa i mango
Pineapple Mango Salsan to bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis na 10 porcji. Jedna porcja zawiera 162 kalorie , 2 g białka i 6 g tłuszczu . Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako przystawka. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to meksykańskie danie. Ten przepis z Taste of Home wymaga kolendry, kawałków ananasa, papryczki jalapeno i mango. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na grillowanego łososia z wiśnią, ananasem i salsą mango , klasyczną gotowaną gruszkę w pikantnym nektarze z mango z lodami z mango oraz wegańskie lody mango z nasionami chia i mango kokosem .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pierwsze dziewięć składników. Przykryj i schłódź w lodówce przez 1 godzinę lub do momentu schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn