Salsa Tomatillo

Salsa Tomatillo
Tomatillo Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje $4.5 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Mieszanka wielkości cebuli, ząbki czosnku, jalapeños de-veined, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska).

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia63
Magazyn