Salsa Stoup Z Awokado Smash I Piętrowe Pieczone Quesadillas
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Salsa Stoup z awokado Smash i piętrowe pieczone Quesadillas w domu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 56g tłuszczu i w sumie 923 kalorii. Za $3.53 za porcję, ten przepis okładki 47% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga śmietany, pomidorów w puszkach, pomidorów w puszkach i wywaru z kurczaka. Działa dobrze jako dość drogi hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy to Serowe Quesadillas z podwójną fasolą z domowym Ranczem z awokado, Quesadillas Z Awokado Z Salsą Mango, oraz Quesadillas Z Krewetkami Z Salsą Z Awokado Z Pomidorami.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i jalapenos, paprykę, cebulę, seler i czosnek. Dopraw solą i pieprzem, a następnie podsmaż warzywa 5 minut, dodaj pomidory, pokruszone pomidory i wywar i przynieś zupę do bańki. Zmniejsz ogień do wrzenia i dodaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron Rigatoni
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pomaluj 1 Stronę 2 tortilli olejem i umieść je obok siebie, naoliwioną stroną do dołu, na dużej blasze do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Wymieszaj cheddar z szalotką i równomiernie podziel ser między tortille. Posyp kolejną tortillą i posyp każdą z równych ilości sera Pepper Jack. Ułóż Ostatnie tortille na wierzchu i posmaruj wierzch oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gotuj 10 minut w piekarniku, aby stopić ser i chrupiące tortille. Fajne quesadillas 5 minut, aby ustawić następnie pokroić każdą quesadillę na 6 części.
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.