Salsa Picante

Salsa Picante
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Salsa Picante może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pulpety z czerwonej fasoli w pikantnym sosie (Polpette di Fagioli Rossi in Salsa Picante), Picante Dip Z Krewetkami, oraz Placek Omletowy Picante.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki w misce; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Magazyn